Új Jelszó Kérése
Új Jelszó Kérése

Kövess minket!

Facebook

twitter

 

TOP 10 Könyv

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9-12 éveseknek


Termék sorrend módosítás:

12

-25%
Boldizsár Ildikó: Boszorkányos mesék

Gonosz boszorkány, vasorrú bába, vénséges banya, ugye ilyesmik jutnak eszedbe a boszorkányokról? A mi boszorkányunk, Amália, szépséges szép, ért az állatok és a növények nyelvén, csöppet sem gonosz, legfeljebb néha szomorú. És ami a legfőbb: csodás meséket mesél. Mesél az esőről, a napról, a holdról, csillagokról, felhőkről, virágokról, madarakról, színekről és árnyékokról, és a mesék boszorkányos varázslata hatalmába kerít mindannyiunkat, kicsi és nagy olvasót egyformán.

 
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2014.04.13
A készlet erejéig!
-21%
Kócbaba - Gyermekvers-válogatás

A kiadó ezzel a kötettel a versszerető olvasóközönséghez, elsősorban a kisgyermekekhez szól.
Magyar költők versei találhatók meg a kötetben: többek között Csukás István, Nemes Nagy Ágnes, Móra Ferenc, Móricz Zsigmond, Szép Ernő, Kányádi Sándor, Weöres Sándor költeményei.
A könyvet Győrfi András rajzai díszítik.
A kötet a "Kóc, kóc" című antológia átdolgozott kiadása.

 
2 500 Ft
Akció: 1 975 Ft
Kezdete: 2014.02.07
A készlet erejéig!
-21%
  Vörös István: Fénylovasok - Utazás a Panda csillagképből a Földre - és vissza
Tudjátok, hol keressétek a Panda csillagképet? Az Orion és a Nagy Medve mögött. Nem látjátok? Biztosan eltakarja a Tejút-rendszer. Pedig éppen rajtakaphatnátok a három barátot, Liliánt, Bandut és Csimut, akik most repülnek át háromemeletes bolygójukról a Szaturnuszra, ahol egy kicsit megpihennek, mielőtt landolnának a Földön.
De a nagy űrszáguldásban 100 millió évet ugrottak vissza az időben, amikor még csak dinoszauruszok és sárkányok, meg mindenféle grandiózus lén... 
3 499 Ft
Akció: 2 764 Ft
Kezdete: 2012.12.08
A készlet erejéig!
-21%
Finta Szilvia Hanna: A szív ügye
Olyan őszinteséggel és természetességgel szólnak ezek a versek, mintha egy naplónak vallanák be azt, "ami a szívedet nyomja". Titkok a családról, álmodozás a házasságról, a felnőttek érthetetlen szavairól, a hamis barátságról, nagy iskolai viháncolásokról, a lét mély kérdéseiről.
Finta Szilvia Hannának sikerült egy olyan versnyelvet megteremteni, amely a "kékszemű" világra csodálkozást ötvözi a gondolatok váratlan mélységeivel. Mindenről tud, és semmiről - aho... 
2 499 Ft
Akció: 1 967 Ft
Kezdete: 2012.09.25
A készlet erejéig!
-25%
  Kollár János: Angyalszárny - Versek gyermekeknek és gyermekszívű felnőtteknek

"A Csodák nem rejtőzködnek. Éppen, hogy túlságosan is szem előtt vannak. Talán azért nem vesszük őket észre, mert megszoktuk a látványukat, A világ Csodái feltárják magukat előttünk, ahhoz azonban, hogy rájuk csodálkozzunk, nekünk kell megváltoztunk: időnként meg kell állnunk, és el kell merülnünk bennük.
Ezek a versek a valóság és mesevilág határán született apró életképek. Harmóniára törekvő játékok szavakkal, ritmusokkal. A vers, a zene és az élet szépségét a ritmus és a harmónia teremti meg.
Valahol olvastam, hogy ha közelebbről megvizsgáljuk az Univerzum (Universe) szót, akkor kiderül, hogy mindnyájan egyek vagyunk (Uni-), ráadásul egyetlen vers, vagy bibliai idézet részei (-verse). Miért ne fedezhetnénk fel azonosságunkat a költészet világában?
Ez a kötet -reményeim szerint- segít felfedezni önmagunkban a kreatív gyermeket, emellett pedig kedvcsináló mindazoknak, akik szeretnének elmélyedni a hasonló „ritmikus rímfaragásban". (a Szerző)

 
2 950 Ft
Akció: 2 212 Ft
Kezdete: 2013.03.07
A készlet erejéig!
-21%
Tóthárpád Ferenc: Fordul az ég

A Szülőföld Könyvkiadó gondozásában jelent meg a Szerző legújabb verseskötete. Weöres Sándor születésének 100. évfordulója alkalmából tisztelgő kötetet Kőszegi Judit illusztrációi díszítik.

 
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft
Kezdete: 2014.01.25
A készlet erejéig!
-21%
  Robert Louis Stevenson: Gyermekkert - Viktória korabeli gyerekversek angol és magyar nyelven
Kevesen tudják, hogy A kincses sziget népszerű írója korának kedvelt költője volt. Gyermekvers kötete az elmúlt száz évben több tucat kiadást ért meg, és számos nyelvre fordították le.
Egy Viktória korabeli, jó családban nevelkedő kisgyermek hangján szólnak a versek: apró örömök és bánatok, valóságos félelmek és képzeletbeli kalandok érzékeny lenyomatai.
Papp Gábor Zsigmond a legnemesebb műfordítói hagyományokat követve formált kötetet a versfüzér leg... 
2 390 Ft
Akció: 1 888 Ft
Kezdete: 2014.02.15
A készlet erejéig!
-21%
  Nagy Bandó András: Hetvenhét macskajaj - 77 macska verses önvallomása
A kötet folytatása a 2009-es könyvhéten megjelent, nagysikerű "Ami a bögyünkben van" című, 142 madár verses önvallomását tartalmazó, Nagy Bandó András rajzaival díszített kötetnek. 
2 000 Ft
Akció: 1 580 Ft
Kezdete: 2012.09.25
A készlet erejéig!
-21%
  Legkedvesebb népi mesterségeink (CD melléklettel) - Daloskönyv

A kötetben 22 népi mesterséggel kapcsolatos dalokat olvashatunk, melyeket a CD-n meg is hallgathatunk.

 
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft
Kezdete: 2013.11.23
A készlet erejéig!
-21%
Szalóczi Dániel: Csakrádfigyelős - Versikekötet
"Ez a kötet a szerelemről szól, kicsit idétlen, kicsit komoly, kicsit mosolygödröt arcra varázsoló, kicsit szájszélet lebiggyesztő. Van benne koncepció, rendezettség, de van benne hirtelen csakúgy is. Versikekötet, tehát nem szabad komolyan venni, ezek olyan reggelire teavajjal versek, amit nem baj, ha leöntesz egy kis kakaóval, mert úgy sokkal inkább a magadénak érzed őket. Én is egy csomószor lekajáltam a cetliket, amikre írogattam, meg el is vesztettem párat.
... 
1 800 Ft
Akció: 1 422 Ft
Kezdete: 2012.09.25
A készlet erejéig!
-21%
Csernus Ági - Hidvégi András: Szerelmesekönyv
"Kaptam ezt a kis könyvet, megnéztem, elolvastam.
És nem akartam, hogy vége legyen… Eredeti, végtelenül kedves, igaz és segítő. És mindezt láthatatlanul, azaz nagyon is láthatóan teszi. Szeretettel ajánlom kicsinek, nagynak." (Schäffer Erzsébet)

"Nagyon szép, különleges! Imádom ezeket a fotókat! A nagy, fehér felületeken pedig szíven ütnek az egyszerű szavak." (Szegedi Katalin)
 
2 490 Ft
Akció: 1 967 Ft
Kezdete: 2012.09.25
A készlet erejéig!
-21%
Micsoda csoda! - Versek kisiskolásoknak

A gazdagon illusztrált kiadványban kisiskolásokhoz szóló versek találhatóak.

 
1 750 Ft
Akció: 1 383 Ft
Kezdete: 2014.01.01
A készlet erejéig!

12

Termék sorrend módosítás:

Webáruház készítés