Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJohn R. Hampton: 150 EKG kérdés

-10%
John R. Hampton: 150 EKG kérdés
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft3240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Bár a gyakorlat és a tapasztalat semmivel sem helyettesíthető, ez a könyv egy lépéssel közelebb áll a klinikai valósághoz, mint azok a hasonló kiadványok, melyek pusztán EKG-elemzést tanítanak. A kötet 150, rövid kórtörténettel kiegészített klinikai példát mutat be a lényeges EKG-görbékkel. Ezt követően felkéri az olvasót, hogy a rendelkezésre álló klinikai háttér ismeretében értelmezze a látott EKG-eltéréseket, tegyen javaslatot a kezelésre, és csak ezt követően mutatja meg a megoldást.
Az egyes esetek viszonylagos nehézségi szintjét a válaszok után található csillagokkal jelezzük (lásd az esetek végén található összefoglaló szövegdobozt): egy csillag jelzi az egyszerűbb kérdéseket, három a legbonyolultabbakat.
A figyelem fenntartása érdekében az EKG-görbék sorrendje véletlenszerű, és nem a nehézségi sorrendet követi. Az olvasókat önálló elemzés elvégzésére serkenti, még mielőtt a csillaggal jelölt nehézségi skálát megmutatná - végül is egy valódi veszélyhelyzetben sem tudjuk előre, hogy melyik betegnek lesz könnyű és melyiknek lesz nehéz a diagnózisa és a kezelése.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632263090
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  306
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés