Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek20 séf - 100 recept - Nem csak ínyenceknek

-20%
20 séf - 100 recept - Nem csak ínyenceknek
5 900 Ft
Akció: 4 720 Ft4720
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Különleges könyvet tartasz a kezedben, kedves Olvasó. Ez a kötet egyszerre riport- és szakácskönyv. Használhatod úgyis, hogy beleolvasol egy séf életrajzába, és ha megfogott a személyisége, megfőzöd a receptjeit. De cselekedhetsz fordítva is, ha kiválasztottál egy receptet, amit izgalmasnak találtál, főzés közben megismerheted magát a recept készítőjét is. Az ember és a főztje. Egyik jellemzi a másikat.

20 magyar séf, 100 válogatott recept. Megszokott és ismeretlen alapanyagok, régi és új technológiák, meglepő ízkompozíciók, számtalan profi tipp, ötlet és változat, hogy az étel otthoni körülmények között is elkészíthető legyen. .De húsz - néha meglepő és tanulságos - kulináris életút is. Kirajzolódik, ki mit gondol a nagymamáról, a fúziós és a molekuláris konyha kalandjairól, a hagyomány és a haladás kényes egyensúlyáról, a magyar gasztronómia múltjáról, jövőjéről. De kiderül az is, kinek milyen az ízlésvilága, munkamódszere, karaktere.

A 20 séf szakmai hitvallása önmagában is érdekes. Ám így együtt sokkal többet nyújtanak, mint a részletek egésze. A 20 séf, 100 recept című kötet bepillantást enged az elmúlt évtized kulináris forrongásaiba, a különböző divatok és irányzatok sokszínűségébe, sőt még a gasztronómia kulisszatitkairól is fellebbenti a fátylat.

Aki átböngészi az interjúkat, bele-belekóstol az ételekbe, meglepő felfedezést is tehet. Az útkeresés, a szemléletváltás, a rengeteg vita ellenére a magyar étkezési kultúra egy és oszthatatlan. Élő szövet, amely folyamatosan változik, valódi értékei búvópatak módjára mindenütt felfedezhetők. Nincs ugyanis százféle magyar konyha. Csak kettő. A jó meg a rossz.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631209891
  Kiadó
  Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft.
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  296
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  1,41 kg/db
Webáruház készítés