Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


A. S. A. Harrison: Halálos hallgatás

-21%
A. S. A. Harrison: Halálos hallgatás
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369

A jól szituált, középkorú pár, Jodi és Todd kapcsolata válságban van. Többek között a chicagói tópartra néző lakásuk és a jólétük forog kockán. A férfi megrögzött nőcsábász. A tökéletességre törekvő nőnek pedig lételeme a tagadás. A férfi kettős életet él. A nő nem hagyja kiegyenlítetlenül a számlát. A férfi nagyban játszik. A nőnek nem marad vesztenivalója.

A Halálos hallgatás váltakozó nézőpontból elmesélt története egy széthullóban lévő házasságról, szakításról és elhagyatottságról, kompromisszumképtelenségről és be nem tartott ígéretekről szól. A bosszú azonban nem sokáig várat magára...

"A Halálos hallgatás egy a végletekig civilizált kapcsolat darabokra hullását vizsgálja: olyan ez, mintha a sors szélvédőjén egy apró repedés támadt volna. Erős, szinte hipnotikus, és teljességgel lenyűgöző szöveg. Harrison kimozdítja szereplőit komfortzónájukból, és egy olyan világba taszítja őket, ahol minden lehetséges - még a gyilkosság is." (Elizabeth Brundage)

"Lélegzet-visszafojtva figyeltem, mi lesz ennek az őrületes tempójú történetnek a mindent elsöprő végkifejlete." (S. J. Watson, a Mielőtt elalszom szerzője)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633574638
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  296
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  360 g/db
Webáruház készítés