Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Stephen King: A Setét Torony: Átfúj a szél a kulcslyukon

-21%
Stephen King: A Setét Torony: Átfúj a szél a kulcslyukon
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

Aki olvasott már Stephen Kinget, biztosan emlékszik thrillereinek otthonosan hideglelős hangulatára - a borzongató sejtelemre, hogy az egyszerű, derűs hétköznapok mélyén mindig ott lappang a szörnyűség, az ember szívében pedig a vadállat. A Setét Torony sorozatban a thriller koronázatlan királya a fantasy birodalmába kalandozik. Egy mitikus, történelem előtti - vagy utáni - varázsvilágba, amely idegensége mellett is ismerős ? talán leginkább a nagy amerikai westernekből, ahol az élet csupa kaland, veszedelem és csoda.

A címadó történetet - amely regény a regényben - A Setét Torony sorozat főhőse, Roland lovag meséli el egy viharos éjszakán: a kis Timről szól, akinek favágó apja a veszedelmes, elvarázsolt Vasfa-erdőben lelte halálát. Hogy biztonságban tudja a megcsonkult családot, Tim édesanyja újból férjhez megy az apa barátjához és favágó-társához, akiről azonban hamarosan kiderül, hogy talán nem is az, aminek látszott. Tim nyomozásba kezd: felkerekedik az erdőbe, hogy ott megtalálja Maerlynt, a varázslót, a segítségét kérje az egyre sokasodó rejtélyek megoldásához, és elhozza megvakított édesanyjának a gyógyító elixírt.

Az Átfúj a szél a kulcslyukon A Setét Torony sorozat „négy és feledik” kötete - ezzel válik teljessé a történet, amely Stephen King alkotói életének nagy részét végigkísérte, s amelynek negyedik és ötödik része között a rajongók közül sokan éreztek valami hiányt...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630796514
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  372
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés