Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek



A magyar bor a szakácsművészetben

-21%
A magyar bor a szakácsművészetben
2 300 Ft
Akció: 1 817 Ft1817
Virtuális számla jóváírás: 23 Ft

Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar
    ISBN
    9786155496011
    Kiadó
    Nemzeti Örökség Kiadó
    Kiadás éve
    2014
    Oldalszám
    110
    Kötésmód
    cérnafűzött kötött
    Tömeg
    500 g/db
Webáruház készítés