Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekA. Freedman: A láncolat - Csatlakozás a beavatottak társaságához

-21%
A. Freedman: A láncolat - Csatlakozás a beavatottak társaságához
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Milyen sorsfordító események történhetnek néhány nap alatt egy vadregényes, erdei faházban, ahol két jóbarát találkozik?

"A könyv, amelyet a kedves olvasó a kezében tart, életem egy váratlan és fura fordulatának eredményeként jött létre. E fordulatot legjobb barátomnak, egyben kutató kollégámnak köszönhetem, aki némi furfanggal olyan szellemi csapdát állított számomra, amelybe én gyanútlanul belesétáltam. Az, hogy ez csapda volt, csak később derült ki. Közel két évtizedes barátságot követően barátom, akit e könyvben Andornak nevezek, feltárta előttem mélyen őrzött titkát, melyről hosszú ismeretségünk alatt sejtésem sem volt. Történetünk helyszínét is ő választotta meg: bérelt egy egyszerű, de igen praktikus erdei házikót. A könyvvel kapcsolatos események révén Andor mindössze háromszor vitt el abba az erdei lakba. Igen, csak három alkalom volt, mégis egy örökkévalóságot töltöttem ott. Túlzás nélkül állíthatom, hogy mindhárom alkalom külön-külön is sorsformálónak bizonyult az életemben..."

Főhősünk a legjobb barátjától tudja meg, hogy egy kiválasztott emberekből álló láncolat része, amelynek tagjai kiemelkedően magas tudatossággal rendelkeznek; korábbi életeiket is átlátják, és ismerik a dimenzióutazás módjait és értelmét. Az a feladata, hogy csatlakozzon a lánchoz, és felkészüljön más tudatállapotok megismerésére, valamint az ottani biztos eligazodásra. Később neki is meg kell keresnie a következő láncszemet, azaz tovább kell adnia a tudást.

A vele való közös utazás során egyre érdekesebb és izgalmasabb lépcsőit járjuk be a spirituális személyiségfejlődésnek. A misztikumokban és filozófiai eszmefuttatásokban bővelkedő események közepette kiderül, milyen akadályokat kell legyőznie, és teljesíti-e a rá váró feladatokat. Kalandjain keresztül lehetőséget kapunk egy olyan beavatásra, amelynek eredményeként mi is csatlakozhatunk a láncolathoz...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635289868
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2008
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  ragasztott kötött
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés