Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAdam Blake: A Júdás-összeesküvés

-21%
Adam Blake: A Júdás-összeesküvés
3 490 Ft
Akció: 2 760 Ft2760
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!

Az egykori zsoldoskatona, Leo Tillman és a becsvágyó zsaru, Heather Kennedy érthetetlen halálesetek ügyében nyomoz. A szálak a holt-tengeri tekercsekhez és a benne rejlő, halált hozó evangéliumhoz vezetik őket.
Tillman és Kennedy élete azonban csakhamar halálos veszélybe kerül, amikor sötét lelkű gyilkosok veszik őket üldözőbe, akik vért sírnak, és Júdás leszármazottainak hiszik magukat. Ezek a "bukott angyalok" mindenre készek, hogy megvédjék a tekercsek világot megrengető titkát... a titkot, hogy hogyan halt meg valójában Krisztus.
"A Júdás-összeesküvés", amelynek története egy látványos repülőszerencsétlenségtől egy londoni egyetemen történt brutális gyilkosságon át egy mexikói fantomvárosig vezet, a leglebilincselőbb és a legtöbb meglepetéssel szolgáló krimi a "Da Vinci-kód" óta.

"Irenaeus az Adversus Haereses című művében, amelyről már beszéltünk, kifejezetten óva intette az embereket a Júdás evangéliumától. Az alexandriai Athanasziosz állítólag még ennél is sokkal vészjóslóbb szavakkal szólt arról, hogy az egyházat meg kell tisztítani attól a mételytől, amelyet az efféle szövegek képviselnek. Bizony sok-sok ember meghalt azért, mert a Júdás evangéliumát olvasták és terjesztették."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632662541
  Kiadó
  Cartaphilus Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  496
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  670 g/db
Webáruház készítés