Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAgatha Christie: Gyilkosság az Orient expresszen

-32%
Agatha Christie: Gyilkosság az Orient expresszen
2 799 Ft
Akció: 1 903 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

A Gyilkosság az Orient expresszen a krimi királynőjének legismertebb műve, a világ legolvasottabb bűnügyi regénye - és Hercule Poirot talán legrejtélyesebb esete!
A regény természetesen hatalmas sikert aratott, filmfeldolgozások, színpadi adaptációk, rádiójátékok sora készült belőle, sőt számítógépes játék is.
A történet a szerzőtől megszokott módon rendkívül csavaros, a feszültség oldalról oldalra nő, a megfejtéstől pedig leesik az állunk. A kor olvasóinak azonban még egy szempontból különleges élményt jelenthetett a regény: a cselekménybe ugyanis Agatha Christie beépítette az évszázad bűnügyének nevezett, brutális gyermekgyilkossági esetet, mely "a Lindbergh bébi elrablása" néven híresült el világszerte.

A híres Orient expressz a hóban vesztegel. Az egyik utas holtan fekszik a kabinjában, testét tizenkét késszúrás járta át. Az ajtó belülről zárva. A vonaton tizenkét utas maradt, a legkülönbözőbb társadalmi osztályból és nemzetiségből, ám mind egyre idegesebbek. Vagy van más is, ami összeköti őket?
Hercule Poirot, a legendás nyomozó csak a kis szürke agysejtjeire támaszkodhat a hóviharban rekedt luxusvonaton. Egyetlen dolog biztos: a gyilkos az utasok közt van, és Poirot-nak meg kell találnia, mielőtt újra lesújt...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632279244
  Kiadó
  Helikon Kiadó
  Kiadás éve
  2017
  Oldalszám
  246
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  310 g/db