Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAgatha Christie: Tíz kicsi néger

-25%
Agatha Christie: Tíz kicsi néger
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

"Nem a költészet a legfontosabb dolog a világon... Szívesebben fekszem egy kád forró vízben savanyúcukrot szopogatva és Agatha Christie-t olvasva." (Dylan Thomas)

Elegáns, új formában vehetjük kezünkbe a világ kedvenc Agatha Christie-regényét. 2015-ben szavaztattuk meg mi is az olvasókat, ki melyik könyvét szereti legjobban a krimi királynőjének. A toronymagas győztes nálunk is a Tíz kicsi néger lett.

Tíz, egymásnak ismeretlen ember meghívást kap egy pazar villába. A villa egy sziklás, lakatlan szigeten áll. Titokzatos tulajdonosáról mindenféle pletykák keringenek.
A vendégek, bár valamennyiük múltjában van valami, amit legszívesebben elfelejtenének, reménykedve és örömmel érkeznek meg egy pompás nyári estén a nyaralásra.
A tulajdonos azonban nincs sehol...
A felhőtlennek ígérkező napokat egyre félelmetesebb események árnyékolják be. A látogatókat a különös fordulatok hatására hatalmába keríti a rettegés.
Tízen érkeznek.
Hányan távoznak?

Nem meglepő, hogy a világ ezt a regényt választotta kedvencének: eddig több mint százmillió példányban fogyott el, és ebből készült a legtöbb feldolgozás.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634053545
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  268
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  360 g/db
Webáruház készítés