Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekÁkody Zsuzsa: Minden harmadik kedden

-25%
Ákody Zsuzsa: Minden harmadik kedden
1 800 Ft
Akció: 1 350 Ft1350
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

"Pontosan azt akarja, amit csinálnak. Azt akarja, hogy háromhetente találkozzanak, szeretkezzenek, beszélgessenek, aztán a következő alkalomig éljenek úgy, mintha a másik nem is létezne.
Ezért nem hajlandó a két találkozás közötti időben üzenetekkel, telefonhívásokkal életben tartani a kapcsolatukat. Ha a randevúk közötti időben nem keresik egymást, megmarad a távolság, s ettől minden újabb alkalom olyan, mintha az első volna. Megmarad az élmény frissessége, a partner újszerűsége, és nem kell attól tartania, hogy kiszolgáltatottjává válik az érzéseinek, vagy a másik érzelmei kötik gúzsba. Nikolett arra gondolt, ez akár érdekes játék is lehetne, ha ő játszhatná, s nem vele játszanák."

Minden harmadik kedden találkoznak egy diszkrét panzióban. Egy negyven körüli férjes asszony, és egy ugyancsak házas férfi. Nincs szó közöttük szerelemről, csak titkos találkákról, jóleső, a hétköznapot elviselhetőbbé tevő szexről.
Látszólag.
Mert a másik idősíkban rettentő történések is fölsejlenek. Az asszonynak egy balesetben meghalt a kislánya. A férjének van egy harminc éve tartó szerelmi kapcsolata. A férj a sokszor depresszióba eső feleségét egy pszichológusnőhöz küldi. Ám sok-sok mély beszélgetés után itt éri a legsúlyosabb csalódás...

 • Várható szállítási idő
  3-6 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155361159
  Kiadó
  K.u.K. Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  164
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés