Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAlan Dean Foster: Star Wars - Az ébredő erő - keménytáblás

-25%
Alan Dean Foster: Star Wars - Az ébredő erő - keménytáblás
4 990 Ft
Akció: 3 743 Ft3743
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Csillagok háborúja közel negyven évvel ezelőtt robbant be a mozikba, és rövid időn belül meghatározó kulturális jelenséggé vált az egész világon. A Star Wars első hat részén generációk nőttek fel és százmilliók váltak a filmek rajongóivá. 2015. végén, több, mint egy évtizednyi szünet után Az ébredő Erővel folytatódott a sorozat, megpróbálva rabul ejteni a régi és az új rajongókat egyaránt. Most végre kezünkbe vehetjük a hetedik epizódot regény formájában is, hála Alan Dean Fosternek, a sci-fi nagymesterének.

A történet visszarepít minket Leia hercegnő, Han Solo, Csubakka, C-3PO, R2-D2 és Luke Skywalker világába, közben pedig bevezet egy sor új, érdekes szereplőt. Lehet, hogy Darth Vader és a császár meghalt, de a béke még törékeny, és a Sithek gonoszságát nem könnyű eltörölni. Térjünk vissza abba a messzi-messzi galaxisba, és lássuk, mi történik, amikor az Erő ébredni kezd...

Az ébredő erő regényváltozatában a filmből kimaradt extra jelenetek mellett sok plusz információt és részletes leírásokat találunk, ennek köszönhetően teljesebb képet kapunk a film eseményeiről és bepillantást nyerünk olyan részletekbe is, melyek a filmből nem derültek ki.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973546
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  308
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés