Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek



Alberto Barrera y Vidal - Anita Schoonheere - Dr. Fritz Kerndter - Dorogman György: Gasztronómiai szótár: Spanyol-Magyar - Magyar-Spanyol

-21%
Alberto Barrera y Vidal - Anita Schoonheere - Dr. Fritz Kerndter - Dorogman György: Gasztronómiai szótár: Spanyol-Magyar - Magyar-Spanyol
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

- Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként
- Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
- Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
- A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar; spanyol
    ISBN
    9789637460678
    Kiadó
    Grimm Könyvkiadó
    Kiadás éve
    2009
    Oldalszám
    104
    Kötésmód
    puha kötés
    Tömeg
    500 g/db
Webáruház készítés