Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAlessandro Alciato - Andrea Pirlo: Andrea Pirlo - Gondolkodom, tehát játszom

-21%
Alessandro Alciato - Andrea Pirlo: Andrea Pirlo - Gondolkodom, tehát játszom
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Világklasszis. Elképesztően sikeres futballista. Minden pozitív jelzőt ezerszer elmondtak és leírtak már Andrea Pirlóval, a Juventus és az olasz válogatott középpályásával, a Milan - minden fontos trófeát többször is megnyert a piros-feketékkel - és az Inter korábbi játékosával kapcsolatban. Zseniális irányítójátéka mellett a pályán és azon kívül is fantasztikus logika jellemzi őt. A kreativitás és a pazar helyzetfelismerés egyaránt testet ölt benne, tökéletes összhangot teremtve fej és láb között.

A Gondolkodom, tehát játszom olvasása közben meggyőződhet arról, mennyire hatékony "gépezet" Andrea Pirlo. A Juventus játékmestere amellett, hogy tökéletesen kezeli a labdát, gondolkodásban mindig a többiek előtt jár és véleményét sem fél megosztani másokkal, minden köntörfalazás és mellébeszélés nélkül.

Ebben a könyvben néhány kényes téma is szóba kerül: Pirlo kíméletlenül pálcát tör a fogadási csalásokban érintett játékosok felett, drasztikus lépéseket sürget a stadionokban tapasztalható erőszakkal és a színes bőrű játékosokat érő rasszista megnyilvánulásokkal szemben. Nyíltan bírálja azokat a klubvezetőket, akik megpróbáltak ártani neki, és mesél azokról a külföldi sztárcsapatokról (Barcelona, Real Madrid, Chelsea), amelyek megpróbálták megszerezni őt, de nem jártak sikerrel. Pirlo jó néhány szórakoztató történetet is megoszt az olvasókkal az öltözőben zajló ugratásokról. A Milannál töltött évek során Rino Gattuso volt az első számú célpontja, de a középpályás visszavonulása után új áldozatokat talált a Juventusban és a válogatottban is.

Andrea Pirlo Bresciában született 1979. május 19-én. Minden idők egyik legjobb labdarúgója. Megfordult a Brescia, a Reggina, az Internazionale, a Milan és a Juventus csapatában, hosszú évek óta alapembernek számít az olasz válogatottban, amellyel 2006-ban, Németországban világbajnokságot nyert. 2000-ben U21-es Európa-bajnok lett, a 2004-es athéni olimpián bronzérmet szerzett. Klubcsapataival minden fontos trófeát megnyert, a Bajnokok Ligája trófeáját kétszer is a magasba emelhette.
Hihetetlenül sikeres pályafutása során végig megmaradt annak a szerény, hallgatag embernek, aki karrierje elején volt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636899035
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  160
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés