Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAlkér Orsolya: Te is lehetsz milliomos (CD melléklettel) - Az igazság, amit minden fiatalnak tudnia kellene a pénzről

-25%
Alkér Orsolya: Te is lehetsz milliomos (CD melléklettel) - Az igazság, amit minden fiatalnak tudnia kellene a pénzről
3 990 Ft
Akció: 2 990 Ft2990
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Vedd át az irányítást a pénzügyeid felett!
Ez a könyv tinédzsereknek szól 14 éves kortól. A könyvhöz egy CD is tartozik, amely történetek és példák segítségével segít megérteni a pénz mivoltát és a helyes pénzkezelést. Magyarországon ez az ELSŐ tiniknek szóló pénzügyi ismereteket tanító könyv, amely a kamaszok nyelvén íródott, azzal a céllal, hogy a tinédzserek egyszerűen és örömmel tanulják meg a pénz nyelvét és biztosítsák ezzel saját anyagi jólétüket.
A szerző humorosan, egyszerűen és sztorizós stílusban magyarázza el a legfontosabb pénzügyi ismereteket és mutatja meg, hogy hogyan képes bármelyik tinédzser a józan eszét használva, egy-két praktikát bevezetve az életébe milliomossá válni.
Az első millióért egyforma eséllyel indul mindenki.
A gyerekek nem gazdag vagy szegény személyiséggel jönnek a világra. Azt a szülők és felnőttek alakítják ki bennük. Egyformán hiba az, ha valaki a fogához veri a garast vagy kifolyik a keze közül a pénz. Az az igazság, hogy a pénz hatással van az életünkre. Az, hogy mennyi pénzed van, hatással van a kedvedre, tanulásodra, családi életedre, céljaidra, álmaidra, személyiségedre.
Ahhoz, hogy gyermeked megállja a helyét a mai korban, tudatos pénzügyi oktatásra van szüksége, és ezt senki más, csak te, a szülő adhatod meg neki!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155162053
  Kiadó
  Csodasuli Kft.
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  120
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  140 g/db
Webáruház készítés