Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAmanda Palmer: A kérés művészete - Tanuljunk meg segítséget kérni és elfogadni

-25%
Amanda Palmer: A kérés művészete - Tanuljunk meg segítséget kérni és elfogadni
3 900 Ft
Akció: 2 925 Ft2925
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Amanda sem tud mindig könnyű szívvel kérni, ő is küszködik ezzel, mint mi mindannyian. És éppen a kiszolgáltatottsággal vívott harcairól szóló történeteiben látom leginkább önmagamat, a saját küzdelmeimet, és teljes emberi mivoltomat." (Brené Brown, a Bátraké a boldogság (Daring Greatly) című könyv szerzője)

Amanda Palmer - rocksztár, TED-előadó, a közösségi finanszírozás úttörője - tudja, hogyan kell kérni. Menyasszonyruhás élő szoborként a járókelők adakozásaiból élt, később énekes-dalszerzőként sem félt másokhoz fordulni, akár tömegszörfözésről volt szó, akár egy kanapéról a koncert utáni éjszakára. És amikor szakított a lemezkiadójával, hogy a saját útját járja, a rajongói segítségével összehozta a világ legsikeresebb zenei Kickstarter-kampányát.

Amanda - zenészként, barátként és feleségként - ma már gátlások nélkül tud segítséget kérni, amiért sokan ünneplik, ugyanakkor támadások is érik. Részben kiáltvány, részben kinyilatkoztatás ez a könyv, amely az értékcsere megváltozott szabályaival küszködő, 21. századi művész történetét meséli el. A kérés művészete arra biztat bennünket, hogy győzzük le félelmeinket és ne tartsunk az elutasítástól: merjünk segítséget kérni és elfogadni!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633042663
  Kiadó
  HVG Könyvek
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  450
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés