Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Amie Kaufman - Meagan Spooner: These Broken Stars - Lehullott csillagok

-21%
Amie Kaufman - Meagan Spooner: These Broken Stars - Lehullott csillagok
3 499 Ft
Akció: 2 764 Ft2764

"Az Icarus fedélzetén ez az éjszaka is olyan, mint a többi. De hirtelen katasztrófa történik: valami kirántja a hiperűrből a hatalmas luxusűrhajót, és az a legközelebbi bolygóra zuhan. Csak Lilac LaRoux és Tarver Merendsen élik túl a katasztrófát, és úgy tűnik, rajtuk kívül senki más nincs a bolygón.
Lilac az univerzum leggazdagabb emberének a lánya, Tarver viszont a nincstelenségből indult. Fiatal kora ellenére már kitüntett háborús hős, aki régen megtanulta, hogy a Lilac-féle lányok csak bajt hoznak ez ember fejére. De mivel csak egymásra számíthatnak, muszáj együttműködniük, hogy átjussanak a kísérteties vidéken, melyen túl talán segítséget remélhetnek.
És egyszer csak a körülmények dacára Lilac és Tarver ráébred, hogy furcsamód mégis volt valami haszna annak a tragédiának, ami egymáshoz sodorta őket. Mivel a hétköznapi életükben nem lehet közös jövőjük, azon kezdenek el töprengeni, hogy vajon nem lenne-e jobb örökre a bolygón maradni?
Minden megváltozik, amikor rájönnek, hogy mi a titka a lépteiket kísérő, hátborzongató suttogásoknak. Lilac és Tarver talán elhagyhatja ezt a bolygót, de az biztos, hogy többé már nem lesznek ugyanazok, akik korábban voltak."

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar
    ISBN
    9789633995013
    Kiadó
    Könyvmolyképző Kiadó
    Kiadás éve
    2016
    Oldalszám
    486
    Kötésmód
    puha kötés
    Tömeg
    500 g/db
Webáruház készítés