Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAmy Kathleen Ryan: Láng

-25%
Amy Kathleen Ryan: Láng
Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Ifjúsági irodalom
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Waverly, Kieran és Seth elkeseredetten próbálnak életben maradni az Új Látóhatár fedélzetétén, és legyőzni az ellenséget, mielőtt kifutnak az időből.
Waverly és az Empyrean legénységének többi tagja elszakadtak egymástól, az otthonukat jelentő űrhajó pedig felrobbant. A szüleik kiszabadítására indított küldetés kudarcba fulladt, és most minden eddiginél reménytelenebb helyzetben találják magukat: fogságba estek az ellenség hajóján, és minden erejükkel küzdenek a túlélésért.
Seth helyzete még ennél is kilátástalanabb. Ő a többiektől külön, egyedül menekül el az Empyreanról, hogy aztán az Új Látóhatárra érkezve szökevényként kelljen bujkálnia.
Viszontlátja-e Seth valaha Waverlyt? Lesz-e annyi ereje, hogy segíthessen a lánynak legyőzni az ellenséget, vagy hamarabb felmondja a szervezete a szolgálatot? Beteljesedhet-e végül kettejük szerelme, vagy mindent elveszítenek a háború káoszában?
A sorozat első része a Ragyogás, a második a Szikra.

"Ez a sodró lendületű és nagyszabású történet most is hemzseg a meglepő fordulatoktól és talányos szereplőktől. Az Éhezők-viadala rajongóinak ez sem okoz majd csalódást."
Booklist

"Már első mondatával beszippantott, és egészen az utolsóig fogva tartott. Nem csalódtam, méltó befejezése a Ragyogás-sorozatnak."
Voya

"Most lezárul a kritikusok körében is zajos sikert aratott disztópikus űrtrilógia. Ez a kötet talán az eddigi részeket is túlszárnyalja. Döbbenetes és izgalmas."
Kirkus Reviews

"Amy Kathleen Ryan újra megmutatja, mit jelent a félelem, a küzdelem és a harc az életben maradásért. Érzelmek egész skáláján vezet végig, miközben a szereplők sorsáért izgulhatunk."
Amazon

"Csodálatos trilógia, ami a női és a férfi olvasókat egyaránt magával ragadja. Nagyszerű történet olyan karakterekkel, akikről azt kívánod, bárcsak a való életben is ismerhetnéd őket."
Goodreads

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632617169
  Kiadó
  Maxim Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  370
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés