Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAndreas Moritz: A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás - Az egészség és vitalitás javításának hatékony módszere

-20%
Andreas Moritz: A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás - Az egészség és vitalitás javításának hatékony módszere
3 290 Ft
Akció: 2 632 Ft2632
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Andreas Moritz bestsellerének ebben az átdolgozott verziójában a betegségek gyakori mégis kevéssé ismert okára mutat rá: az epekövekre, melyek elzárják a májat. Évente 20 millió amerikai szenved epefelfúvódásban. Az esetek többségében a kezelés abból áll, hogy egyszerűen eltávolítják az epehólyagjukat. Ennek költsége évente 5 milliárd US dollár. Mégis, ez a tünetekre irányuló kezelési mód nem szünteti meg a betegségek okát. Sok esetben még akutabb panaszokhoz vezet. A fejlett ipari országok felnőtt lakosságának jó része és mindenekelőtt azok, akik krónikus betegségekben szenvednek: szívbetegségekben, arthritisben, diabetesben, rákban, vagy szklerózis multiplex-ben, epekövek százait, ha nem ezreit hordozzák a májukban (túlnyomórészt a megkeményedett epéből kialakult kövecskéket), melyek elzárják a májból kivezető epecsatornákat.
Ez a könyv hozzásegít a májban és az epehólyagban lévő epekövek kialakulásának mély megértéséhez és rámutat arra, hogy miért okai ezek a kövek világunk legelterjedtebb betegségeinek. Megadja az olvasó számára azt a szükséges tudást, hogy felismerje az epekövek létezését és a tőlük való fájdalommentes megszabadulás módját, otthoni körülmények között. Könnyen követhető útmutatást kaphatunk arról is, hogyan kerülhető el az új kövek képződése. A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás hatékonyságát és erejét széles körben elért nagy sikerei igazolják. A májtisztítás emberek ezreinek hozott jobb egészséget és vitalitást.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630802611
  Kiadó
  FHL Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  2008
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  310 g/db
Webáruház készítés