Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAndreas Moritz: Fogyj természetesen, élj egészségesen!

-25%
Andreas Moritz: Fogyj természetesen, élj egészségesen!
Fő kategória >Egészség, életmód >Táplálkozás, diéta
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft2468
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Andreas Moritz, tucatnyi nagy sikerű egészségkönyv szerzője és a természetes életmód világhírű szakértője, e könyvében is mélyreható és meghökkentő információkkal látja el olvasóit. A fogyás szelíd, ám maradandó formáját ajánlja. Úttörő szemléletű könyvének üzenete: vegyük kezünkbe egészségünk irányítását, törekedjünk test-lélek-szellem egységének megteremtésére, melynek egyenes következményeként jön létre az optimális testsúly és a szervezet egészsége. Ne a géneket hibáztassuk, hanem foglalkozzunk belső harmóniánk megteremtésével.

"Csak semmi megterhelő edzés. Semmiféle sebészi beavatkozás vagy éhezés. El kell szánnunk magunkat, hogy megszabaduljunk fizikai és érzelmi terheinktől, s a kalóriák számolgatása helyett egyetlen egységbe fogjuk létezésünket. Aki e megváltozott szemmel tekint magára, az a munka 80%-át már elvégezte" - véli Moritz. E szemléletváltás a siker alapköve.

A kötetből megtudhatjuk, miért hatástalanok a hagyományos fogyókúrák, és miért hízunk vissza a "szakemberek" minden iparkodása ellenére. Arról is értesülhetünk, mi áll a tömeges elhízás hátterében és hogyan kerüljük el annak csapdáit. A gyakorlatba könnyen átültethető tanácsok és testünk titkairól szóló mélyreható ismeretek a tartós fogyás és a stabil egészség megvalósulását segítik. Egyúttal rendkívül hasznos olvasmánynak bizonyulnak azok számára is, akik felelősséget éreznek egészségükért.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630886826
  Kiadó
  FHL Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  74
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  120 g/db
Webáruház készítés