Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAndreas Moritz: Soha többé cukorbetegség! - Tárd fel és gyógyítsd meg a diabétesz igazi okait

-25%
Andreas Moritz: Soha többé cukorbetegség! - Tárd fel és gyógyítsd meg a diabétesz igazi okait
2 190 Ft
Akció: 1 643 Ft1643
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A sikerkönyvek szerzőjének véleménye szerint a diabétesz nem betegség; az esetek elsöprő többségében inkább olyan összetett védekező-, vagy túlélési mechanizmus, amelyet a testünk azért választ, hogy elkerülje egy egészségre ártalmas étrend és életmód esetleg végzetes következményeit.
A szervezet szüntelen, az önfenntartás érdekében tett erőfeszítései ellenére (amelyeket betegségnek hívunk) sokmillió ember szenved, vagy hal meg értelmetlenül az ilyen következmények miatt. A diabétesznél a kiegyensúlyozatlan cukorszint csupán tünet, nem maga a betegség. A diabétesz kialakulása nem jelenti sem azt, hogy a szervezetünk valami rosszat tesz, sem azt, hogy öngyilkosságot próbál elkövetni. A jelenlegi tömeges méretű diabéteszt az ember hozta létre, jobban mondva a gyárak, éppen ezért meg is lehet állítani és visszafordítani úgy, hogy egyszerű, de hatásos módon megváltoztatjuk az étrendet és az életstílust. A Soha többé cukorbetegség! című könyv feltárja a cukorbetegség leglényegesebb okait, és tájékoztat arról, hogyan lehetséges elkerülni ezeket.
Annak érdekében, hogy megállítsuk a diabétesz járványszerű terjedését, megfelelő körülményeket kell teremtenünk, amelyek lehetővé teszik a test számára a gyógyulást. Ha egyszer létezik egy olyan mechanizmus, ami cukorbetegséget idéz elő, akkor léteznie kell olyannak is, amely ezt a folyamatot visszafordítja. Hogyan? Derítsd ki!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630869157
  Kiadó
  FHL Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  74
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés