Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAndrew Kaplan: Homeland - Carrie futása

-25%
Andrew Kaplan: Homeland - Carrie futása
3 990 Ft
Akció: 2 990 Ft2990
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

Bejrút, 2006. Carrie Mathison CIA-ügynök hajszál híján menekül csak meg egy csapdából, amit egy Fülemüle kódnevű kettős ügynök állít neki. Carrie arra gyanakszik, hogy tégla van a CIA-n beül, és gyanújával a bejrúti állomásfőnököt is szembesíti. Másnap már a cég Langley-i központjában találja magát, lefokozva, irodai munkára kárhoztatva.
Carrie különleges képességgel rendelkezik, amelyet részben bipoláris zavarának köszönhet: előre látja az emberek viselkedését, megérzi, hogyan reagálnak bizonyos eseményekre. A betegségét titkoló nő rádöbben, hogy egy terrorista akció nyomaira bukkant Bejrútban. A főnökei ellentétes parancsát figyelmen kívül hagyva saját szakállára kezd nyomozni, hogy megtalálja a kapcsolatot Fülemüle és Abu Nazir, az Al-Kaida iraki vezetője közt. Mindent feláldozna azért, hogy elfoghassa a terroristavezért, de arra, ami küldetése során történik vele, még ő sem számíthatott.

A Homeland tévésorozathoz hasonlóan a regény is fordulatos cselekménnyel és sokkoló meglepetésekkel szolgál az olvasónak, és érdekes - a tévénézőknek is ismeretlen - dolgokat tudunk meg a főszereplőkről is. A briliáns elméjű kémnő sorsa és két kontinensen átívelő küldetése letehetetlen olvasmány.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155373220
  Kiadó
  21. század Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés