Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAndrzej Sapkowski: Vaják III. - Tündevér

-25%
Andrzej Sapkowski: Vaják III. - Tündevér
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Az emberek, törpök, manók és tündék több mint száz esztendőn keresztül éltek békében egymás mellett. De ennek a békének vége, és a fajok ismét egymás ellen - és maguk ellen - harcolnak.
Ebben a viharos időben születik egy gyermek, akire a világ összes vajákja várt. Ciri a Cintrai Nőstényoroszlán, Calanthe királyné unokája. Különös hatalmakkal és még különösebb sorssal van megáldva, mert egy jövendölés Lángnak hívja őt: lángnak, amely örökre megváltoztatja a világot - jó vagy rossz irányba...
Ríviai Geralt, a vaják magával viszi Cirit a vajákok központjába, de Ciri egyáltalán nem hasonlít a többi tanítványhoz. Nem kell keresztülmenjen az átlagos vajákok számára a természetfeletti képességek eléréséhez szükséges mutációkon, amelyek gyakran kiirtják az érzelmeket és az emberi érzékenységet. Ciri valami egészen egyedülálló.
Ahogy a politikai helyzet egyre baljóslatúbbá válik, és a háború fenyegetése szinte már kézzel fogható a vidéken, Ciri megtanulja a hatalmát azok támogatására használni, akik szembeszállnak a gonosszal. De több segítségre van szüksége, mint amennyit a vajákok adhatnak neki: amint Geralt és ő elhagyják a vajákok központját, olyasvalaki veszi üldözőbe őket, aki pontosan érti a prófécia tartalmát - és pontosan tudja, mire képes Ciri.
Lehet, hogy Geralt ezúttal ellenfelére akad?
A Játékszoftver
A "The Witcher" a vizuálisan sokkoló és különleges akciót az epikus, tartalmas és izgalmas történetmeséléssel ötvözi. A játék az Andrzej Sapkowski lengyel bestseller író alkotta világban játszódik. Geralt, a legendás witcher egy olyan harcos, akit gyermekkorától fogva a harcra neveltek, egyfolytában mutációknak és próbáknak vetették alá, melyek végül teljesen átformálták a testét és elméjét. Szörnyek pusztításából él, s egy olyan testvériség tagja, melyet még nagyon régen azért alapítottak, hogy megvédje az embereket a strigáktól, vérfarkasoktól, élőholtaktól és más egyéb szörnyek seregétől.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638962218
  Kiadó
  PlayOn Magyarország Kft.
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés