Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAndy MacNab - Peter Grimsdale: Battlefield 3: Az orosz

-25%
Andy MacNab - Peter Grimsdale: Battlefield 3: Az orosz
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A Battlefield játéksorozat eddigi részeiből több mint 30 millió példány fogyott világszerte, de a 2011. október 28-án debütált Battlefield 3 jelentősen túlhaladta az elődjeit, és mindössze néhány napra volt szükség, hogy 5 millió példány találjon gazdára a játékból. A Battlefield sorozat Magyarországon is rendkívül népszerű.
Az író, Andy Mcnab neve is ismert itthon, több könyve is megjelent már magyarul régebben.

Ha visszafogta volna magát, még mindig a Szpecnaznál szolgálhatna. Civilizált, hivatali körülmények között, hálából a sokévnyi kitartásért és kegyetlenkedésért - talán még embersége egy részét is visszanyerhette volna.
De Gyima sosem fogja vissza magát...

A könyv tartalma:
Szpecnaz. A név, amely félelmet kelt Orosz Anyácska ellenségeinek szívében. De maradt még bármi, amiért érdemes harcolni a rohamosan hanyatló országban? Gyima Majakovszkij, az elit különítmény egykori, nagyra becsült tagja már rég nem kér ebből.
Amikor Teheránban egy kétes múltú helyi dezertőr hatalmat szerez, a Kreml fejesei Gyimát választják a bevetés lebonyolítására: a célszemély tulajdonában van valami, amit a politikai döntéshozók bármi áron vissza akarnak kapni. Biztosra mennek, és nem tűrnek ellentmondást.
A Szpecnaz korábbi legendájának nem marad választása: csapatot toboroz a létező legkeményebb kiképzésben részesült és harctéren edződött katonák közül, hogy végrehajtsák feladatukat a világ legforrongóbb övezetében. Persze, ez nem maradhat rejtve a mindent látó amerikai kémműholdak elől...
Az orosz kommandó feltűnése újabb probléma Henry "Black" Blackburn őrmester számára, akit osztagával eredetileg egy elveszett egység felkutatására küldtek át az iráni határon. Keresniük sem kell a bajt, az hamar rájuk talál.
Ahogy az iráni helyzet fokozódik, Gyima és Black kénytelen lesz minden eddigi meggyőződését átértékelni, miközben maguk és bajtársaik túléléséért, a becsületükért és sok millió ember életéért küzdenek.
A regény hitelességét az egykori SAS-hősből sikerkönyvíróvá avanzsált Andy McNab garantálja, aki most is beleadott apait-anyait.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639861367
  Kiadó
  Fumax
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  352
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  420 g/db