Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAnette Kast-Zahn - Hartmut Morgenroth: Táplálkozási kalauz gyerekeknek

-25%
Anette Kast-Zahn - Hartmut Morgenroth: Táplálkozási kalauz gyerekeknek
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Úgy látja, hogy gyermeke túl keveset vagy épp túl sokat eszik és egyoldalú az étrendje? Ezek az étkezési problémák különösen a gyerekek első tíz életévében keseríthetik meg az ebédlőasztalnál töltött időt. Az elismert német szerzőpáros számos szórakoztató eset és konkrét ötlet segítségével írja le a megfelelő táplálkozás egyszerű, de hatékony játékszabályait a téma bestsellerében. Ha ezeket az életkori sajátosságokat figyelembe vevő szabályokat következetesen betartják az étkezések során, akkor mindannyian jó hangulatban, gyomorgörcs nélkül ülhetnek le enni.

Anette Kast-Zahn sokoldalú pszichológus és viselkedésterapeuta, aki három gyermek édesanyjaként testközelből ismeri a gyereknevelés mindennapi nehézségeit. Könyveiben rendkívül frappáns és praktikus nevelési koncepciókat fogalmaz meg.

Dr. Hartmut Morgenroth klinikai gyermekorvos. Több mint három évtizede foglalkozik étkezési zavarokkal küzdő fiatalokkal. Két gyermekétől szerzett tapasztalatait is beleírta ebbe a hiánypótló kézikönyvbe.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634150329
  Kiadó
  Móra Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  168
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés