Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAnhua Gao: A mennyek küszöbéig

-21%
Anhua Gao: A mennyek küszöbéig
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369

Noha iszonyatos bánat, veszteségek és fájdalmak érték a kommunista Kínában, Anhua Gao hitt a remény és a bátorság erejében, és végül rátalált a szerelemre is. Ez az ő története: egy asszonyé, akivel megdöbbentő embertelenséggel bántak, akár élni próbált a Vörös Kína kíméletlen ideológiájával, akár harcolni ellene.
Mao Ce-tung forradalmi mártírként tüntette ki szüleit, akiknek halála után Anhua és testvérei magukra maradtak. A szülők kitüntetése azonban törékeny páncélnak bizonyult a kommunista Kína rémségeivel szemben. Anhua életét darabokra zúzták az állam szeszélyei, nővére elárulta, férje éveken keresztül bántalmazta, majd börtönbe vetették, miután a biztonsági hivatal az ellenség ügynökének bélyegezte, amiért beszélt angolul. A börtönben elszakították kislányától is - még azt sem árulva el neki, ki gondoskodik róla.
A mennyek küszöbéig egy megindító, időnként megrendítő, de mindig lenyűgöző elbeszélés - olyasvalakinek a története, aki a hihetetlen események ellenére életben maradt, és végül rátalált a boldogságra.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632973043
  Kiadó
  Alexandra Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  448
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés