Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAnn Chamberlin: A szultán lánya - Küzdelem Szulejmán trónjáért - Szulejmán sorozat VII. (P)

-25%
Ann Chamberlin: A szultán lánya - Küzdelem Szulejmán trónjáért - Szulejmán sorozat VII. (P)
Fő kategória >Regény >Történelmi
4 490 Ft
Akció: 3 368 Ft3368
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Isztambulban könyörtelen vetélkedés folyik a világ leggyönyörűbb asszonyai között. Szulejmán már öreg. Minden nagyhatalmú úrnő azt akarja, hogy az ő fia legyen az új szultán. Hürrem fiai közül mostanra már csak Szelim herceg maradt meg.
A nagyra törő Szafije vakmerő cselszövésbe kezd, melynek következményeit az egész birodalomban, sőt a határokon túl is meg lehet érezni. Ebben nagy segítségére lehet a Héttorony börtönéből kimentett, titokzatos magyar rab.
Eszmehan szultána Szelim leánya. A sors úgy akarta, hogy első hadimja a szerencsétlen Abdullah legyen, aki nem tudott ellenállni a gyönyörű Szafije varázserejének. Eszmehan szolgálatában már csak egyetlen célja maradt: azt akarja, hogy boldogan éljen az úrnője.
A hercegnőre szörnyű csapások sora hárul. Hiába esik többször is teherbe, gyermekei sorra meghalnak. Attól tart, hogy a férje elfordul tőle, és ezért magányos, rabsággal felérő élet vár majd rá. Abdullah rájön, hogy Szafije cselszövései veszélyeztetik Eszmehan életét. A szerelmes hadim azonban semmitől sem riad vissza, hogy megmentse jóságos úrnőjét.
A sors könyörtelen próbára teszi. Titkos üzenetek érkeznek a hárem zárt világába. A virágok nyelvén írták őket és arról szólnak, hogy valaki szerelmes a hercegnőbe. A magányos asszonyt megérinti a tiltott vágyakozás. Abdullah kezében tartja Eszmehan boldogságának kulcsát.
Lélegzetelállítóan izgalmas kalandok után el kell döntenie, hogy mi fontosabb számára: Eszmehan szultána, vagy a saját szabadsága.
Ann Chamberlin napjaink egyik legkiválóbb írója. Új regénye is lenyűgözően szórakoztató és magával ragadó cselszövésekkel teli történelmi olvasmány. A Szulejmán szultán udvarában játszódó izgalmas történet a legtisztább szerelem lenyűgöző krónikája.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155334740
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  340
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés