Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAnne Puryear: Stephen él - Fiam élete, öngyilkossága és halála utáni beszélgetéseink

-25%
Anne Puryear: Stephen él - Fiam élete, öngyilkossága és halála utáni beszélgetéseink
Fő kategória >Ezoterika >Parapszichológia
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft2100
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

„Rossz döntés volt, anya, hogy eldobtam magamtól az életet. Így viszont abban az áldásban részesülhetünk, hogy közösen segítünk másokat. Te a Te oldaladról , én az enyémről .”
Stephen megkért, hogy segítsek neki megírni ezt a könyvet, útmutatásul mindazoknak, akik kilátástalannak tartják jelenlegi életüket, és az öngyilkosság gondolata foglalkoztatja őket. Azt szeretné, ha megértenék, mindig van jobb megoldás az öngyilkosságnál!
Olyan őszintén és nyíltan írtam meg ezt a könyvet, amennyire csak tudtam. Egyáltalán nem volt könnyű az írás, mert rengeteg fájdalmas emléket idézett fel bennem és rengeteg kínt, amit a megválaszolatlan kérdések keresésével éltem át. Miért? Miért tette ezt? Miért nem láttam a jeleket, hogy mire készül? Mit tettem én, mint anya, hogy az egyetlen lehetséges megoldásnak a halált látta? Miért? A soha véget nem érő miértek sorozata. Mára már más kérdések foglalkoztatnak...
Hiszek benne, hogy szeretteink folytatják életüket a halál után, nem számít, hogyan ért véget földi életük. Hiszek benne, hogy rengeteg üzenetük van számunkra, melyeket közölni szeretnének velünk, olyan dolgokról, mint a halál utáni útjuk vagy a véget nem érő szeretetük.
„Roppant jelentős könyv! Mindazok, akik mély fájdalmat hordoznak lelkükben valamely szeretett személy halála miatt vagy a haláluk értelmetlensége és érthetetlensége bántja őket, vigaszt meríthetnek ebből a könyvből.” Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632912868
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  290 g/db
Webáruház készítés