Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAnnick Cojean: Kadhafi háremében

-25%
Annick Cojean: Kadhafi háremében
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Minden bizonnyal ez Kadhafi legutolsó titka. És a legbotránkoztatóbb. 2011 novemberében Annick Cojean egy félelmetes cikket közölt a Le Monde-ban. Egy fiatal nő mesélte el benne, hogyan figyelt fel rá a líbiai Vezér az iskolájában, és simogatta meg a haját, amivel azt jelezte testőreinek, hogy szexuális rabszolgájának szánja, mégpedig örök életére.

Ura megerőszakolta, verte, és arra kényszerítette, hogy alkoholt és kokaint fogyasszon vele, majd besorozta a híres "Amazonok" közé, és csak röviddel a forradalom előtt tud elmenekülni ebből a pokolból. Egy derékba tört élet. Csak egy? Nem, több száz, sőt valószínűleg még annál is több. De ez továbbra is teljes mértékben tabutéma Líbiában.

A szerző egy diktatúra kulisszái mögé vezet, egy folyamatosan kábítószer hatása alatt álló operettzsarnok, de valódi gyilkos államfő hálószobájába, ahol alámerülhetünk egy rabszolgatartó rendszer világába, a korrupció, terror, erőszak és bűn közé. Egy cinkoshálózaton alapuló rendszerbe, amely messze túlnyúlik Líbia határain.

Hogy megírhassa Saraya történetét, és összegyűjtse más, fellázadt nőkét, Annick Cojean titkos nyomozást folytatott Tripoliban, ebben a börtönben a szabad ég alatt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155373442
  Kiadó
  21. század Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés