Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Anthony Riches: A harag nyilai - A Birodalom 2.

-21%
Anthony Riches: A harag nyilai - A Birodalom 2.
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369

"- Nyolcadik centuria katonái! Talán Szíriában születtek és nevelkedtetek, de immár tagjai vagytok az északi határvidéken szolgáló legbüszkébb és legnemesebb segédcsapatnak. Az I. tungriai cohors számtalanszor harcolt már e hegyek között, és mindig győztesként hagyta el a csatamezőt. Mindig. Diadalt aratunk, legyenek bármilyenek az esélyek, eltemetjük és meggyászoljuk a holtakat, aztán továbblépünk."

Az Elveszett Sas csatája megmentette Hadrianus falát, Britannia új római helytartójának azonban el kell taposnia a felkelés utolsó, pislákoló parazsát is, ha nem akarja kockáztatni az egész provincia elvesztését. A véres kezű északi király, Calgus, ravasz szövetségeket köt annak érdekében, hogy karddal és tűzzel fenyegethesse a déli területek viszonylagos békéjét. Mindeközben a római haderő teljesítőképességének végső határán jár...

Marcus, az I. tungriai cohors centuriója számára az új hadjárat kétszer annyi veszélyt rejt: nemcsak az ellenséges lándzsák okozhatják vesztét, de egyetlen elejtett szó is. Ahogy az erősítés megérkezik Britanniába, egyre újabb tisztek jelennek meg körülötte, akiknek nem éppen az áll érdekében, hogy megvédelmezzék a császár martalócaitól.

Hiteles történelmi forrásokon alapuló sodró lendületű elbeszélés, véres csatajelenetek - Anthony Riches könyvében ezúttal is szinte megelevenedik az ókori Britannia.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633570869
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  660 g/db
Webáruház készítés