Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAnthony Robbins: Óriás léptek - Látványos eredmények apró változtatásokkal - Segítő gondolatok az év minden napjára

-21%
Anthony Robbins: Óriás léptek - Látványos eredmények apró változtatásokkal - Segítő gondolatok az év minden napjára
1 900 Ft
Akció: 1 501 Ft1501
Virtuális számla jóváírás: 19 Ft

A könyv az "Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást" című sikerkönyvben bemutatott eszközök, technikák és stratégiák legjavára épül.
Háromszázhatvanöt rövid, egyszerű tanulni- és tennivaló, amelyek segítségével valóban óriás léptekkel haladhatunk életminőségünk javítása felé. Legyen szó akár az egyszerű döntések erejéről, vagy akár olyan konkrét eszközökről, amelyek révén a kapcsolataink, a pénzügyeink, az egészségünk, vagy épp az érzelmeink minőségét formálhatjuk át, Robbins megmutatja, hogyan érhetjük el a legjobb eredményeket a legrövidebb idő alatt.
A könyvet könnyen beilleszthetjük zsúfolt hétköznapjainkba, hiszen az egyes fejezetek rövid, könnyen emészthető részekre vannak bontva, így elég naponta mindössze pár percet szánnunk rájuk. Haladhatunk elejétől a végéig, de akár ide-oda is ugrálhatunk a fejezetek között, kiválogatva a legizgalmasabb részeket. A cél az, hogy egy év leforgása alatt megszerezhessük a legfontosabb információkat, s a lehető legrövidebb időbefektetéssel a lehető legjobb eredményeket érhessük el.
Ehhez mindössze három egyszerű szabályt kell betartanunk: elolvasni egy fejezetet, átgondolni az olvasottakat és lejegyezni az azzal kapcsolatos gondolatainkat egy füzetbe. A legfontosabb azonban, hogy az olvasást követően azonnal cselekedjünk is az olvasottaknak megfelelően. Elvégre mit ér a lelkesedés, ha nem követi tett?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632910925
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  192
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés