Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekArthur Conan Doyle: Sherlock Holmes - A reigate-i urak - Az Apátság major

-21%
Arthur Conan Doyle: Sherlock Holmes - A reigate-i urak - Az Apátság major
1 490 Ft
Akció: 1 177 Ft1177
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

A TINTA Könyvkiadó kétnyelvű köteteinek második darabja a krimiirodalom szerelmeseinek kedvez, ugyanis az egyik legnépszerűbb fiktív nyomozó, Sherlock Holmes két kalandját adja közre angolul és magyarul. Hogy a szövegek összehasonlítását elősegítse, a két novella oldalpáronként egymás mellett szerepel, megkönnyítve a párhuzamos olvasást. A két remek történetet végigkövetve így kényelmesen és szórakozva fejlesztheti angoltudását minden nyelvtanuló.

Az első novella, A reigate-i urak 1893-ban jelent meg először, és a szerző, Arthur Conan Doyle tizenkettedikként tartotta számon kedvenc Sherlock Holmes-történetei között. Az elbeszélésben Holmes és Watson doktor vidékre utaznak, hogy a nyomozó kipihenhesse egy komoly, nemzetközi ügy fáradalmait. Pihenés helyett azonban a helyi rendőrségnek segítenek föltárni egy rejtélyes betörés és egy gyilkosság hátterét, eközben pedig még Sherlock Holmes élete is veszélybe kerül. A második történet, Az Apátság major szintén egy szövevényes gyilkossági ügy felderítését meséli el, amelynek felgöngyölítése igencsak igénybe veszi Sherlock Holmes következtetési képességeit, és próbára teszi erkölcsi érzékét.

Bízunk benne, hogy kötetünket haszonnal forgatják majd az angol nyelv magasabb szintű megismerését és használatát célul kitűző nyelvtanulók.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar; angol
  ISBN
  9789634090380
  Kiadó
  Tinta Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  116
  Tömeg
  500 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  15 Ft
Webáruház készítés