Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekAz Urantia könyv

-21%
Az Urantia könyv
7 700 Ft
Akció: 6 083 Ft6083
Virtuális számla jóváírás: 77 Ft

Magyarázatok az Istennel, a világegyetemmel, a Jézussal és az emberrel kapcsolatos rejtelmekre.
Egy könyv, amely megváltoztatja a világképedet!
Nemzetközi bestseller - már magyar nyelven is!

"Az Urantia könyv" szerzői állításuk szerint mennyei lények, akik a könyvben foglaltakat, mint kinyilatkoztatást mutatták be a bolygónknak, vagyis az Urantiának.
"Az Urantia könyvben" olvasható írások az emberiség megjelenésével, történelmével és sorsának beteljesülésével, valamint az Istenhez fűződő viszonyunkkal kapcsolatosan adnak tájékoztatást. Páratlan és lenyűgöző képet tárnak elénk Jézus életéről és az ő tanításairól. Az idő és az örökkévalóság új távlatait nyitják meg az emberi szellem előtt, és eddig ismeretlen részletekkel szolgálnak a világegyetem működéséről.

"Az Urantia könyv" világos és tömör egységbe rendezi a tudományos, a bölcseleti és a vallási ismereteket. A könyvet olvasók és tanulmányozók szerint "Az Urantia könyv" világszerte jelentős mértékben hozzájárul az emberek vallási és bölcseleti gondolkodásának fejlődéséhez.
A világ számos helyéről kaptunk olyan olvasói visszajelzéseket, hogy "Az Urantia könyv" mélyen megérintette őket és gyakran számoltak be arról is, hogy megváltoztatta az életüket; a szellemben való gyarapodás új szintjeinek elérésére ösztönzött, és az emberi élet értékének teljesebb elismerését váltotta ki bennük.
Arra bíztatjuk, olvassa el Ön is, és fedezze fel építő üzenetét.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9781883395117
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  2046
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés