Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Az utolsó menedék - Metró 2033 univerzum

-21%
Az utolsó menedék - Metró 2033 univerzum
3 590 Ft
Akció: 2 836 Ft2836
Virtuális számla jóváírás: 36 Ft

"A könyv, melyet most a kezedben tartasz, sorozatunk esszenciája, a legjobbak legjobbjainak antológiája. A Metró 2033 Univerzum legkiválóbb szerzői - Andrej Gyjakov, Simun Vrocsek, Szergej Antonov, Andrej Grebenscsikov, Szergej Kuznyecov, Szergej Moszkvin - írtak egy-egy rövid, de csontvelőig hatoló elbeszélést külön e kötet számára. Emellett összegyűjtöttük a "metrólakóknak", a Metro2033.ru portál szerzőinek legjobb novelláit is: meggyőződhetsz róla, hogy ezek is ragyogó írások.
Szerettem volna én magam is hozzájárulni valamivel ehhez a különleges antológiához. Ezerszer faggattak már: mi történt Artyommal az után, hogy véget értek a kalandjai a Metró 2033-ban. Sokáig hallgattam: se beszélni, se írni nem akartam erről. Senkinek nem akartam elárulni, mi lesz a további sorsa a főhősömnek.
Aztán mégiscsak beadtam a derekam.
Az utolsó menedék-ben megbújik az én saját elbeszélésem is "Artyom evangéliuma" címen. De nem akartam én elmondani, hogy mi történt Artyommal - hadd meséljen ő maga..."
(Dmitry Glukhovsky)

Szerkesztette: Dmitry Glukhovsky és Vjacseszlav Bakulin.

Fordította: Gergely Gabriella, Lencsés Anita, Medzibrodszky Alexandra, Mészáros Kata, Németh Emese Zsófia, Schiller Erzsébet, Turi Márton, Vass Annamária, Vértes Judit, Zoltán Dominika

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634052111
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  472
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés