Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBaditzné Pálvölgyi Kata - Scholz László: Spanyol társalgási zsebkönyv

-25%
Baditzné Pálvölgyi Kata - Scholz László: Spanyol társalgási zsebkönyv
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft1868
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Az újlatin nyelvek között a spanyolt beszélik legtöbben anyanyelvként a világon. Spanyolországon kívül több mint húsz latin-amerikai ország hivatalos nyelve. A Spanyol társalgási zsebkönyv kész kulcsmondatai segítséget nyújtanak ahhoz, hogy kezdő vagy már gyakorló nyelvtanulóként eligazodjunk ezen a hatalmas nyelvterületen.

A kötet elején rövid nyelvtani áttekintést találunk, amely az európai spanyol kiejtésével ismertet meg bennünket. A társalgási rész 16 nagy témakör köré szerveződve mutatja be a mindennapi beszédhelyzetekben gyakori mondatokat, fordulatokat, amelyek közül a hagyományos témákon túl nem hiányoznak az internettel, a közösségi oldalakkal és az online vásárlással kapcsolatos modern szófordulatok sem. A könyv érdekessége, hogy a példamondatokat kulturális információkat tartalmazó "dobozok" szakítják meg, amelyek segítségével közelebb kerülhetünk a spanyol kultúra megismeréséhez és megértéséhez. Megtudhatjuk például, hogy az i.Hola! 'Szia!' köszönést csak találkozáskor használják, búcsúzáskor nem. Egy-egy témakör áttekintését, szókincsének feldolgozását megkönnyítik a párbeszédes részek végén elhelyezkedő szószedetek, például az Idő, időjárás című rész végén a napok, évszakok és a legfontosabb spanyol ünnepek nevéről is tájékozódhatunk. A zsebkönyv tehát szótárként is használható.

A Spanyol társalgási zsebkönyvet egyaránt ajánljuk spanyol nyelvterületre készülő magyar turistáknak, hosszabb kinn tartózkodást tervező munkavállalóknak és a spanyol nyelvvel ismerkedő nyelvtanulóknak." (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  spanyol
  ISBN
  9786155219511
  Kiadó
  Tinta Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  212
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés