A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Báger Gusztáv: 75

Báger Gusztáv: 75

Báger Gusztáv: 75

Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2013
ISBN:
9789639903821
Kiadó:
Széphalom Könyvműhely
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
84
Tömeg
500 g/db

"Az idén 75. életévét betöltő költő egy különleges ajándékkal szeretné meghálálni versolvasói hűséges és megtisztelő figyelmét. E kis könyvecske ékszerdoboz, melyben 75 darab csiszolatlan drágakő rejlik. Mindegyik kristály egy-egy tűnődés, megválaszolásra váró kérdés a gazdag költői életműből. Vannak köztük epigrammák, aforizmák, haikuk, verstöredékek, de mindegy is minek nevezzük őket, mert végső soron mi vagyunk e szövegek: a mi önmagunkra való rákérdezéseink - és mi is fogjuk saját képünkre csiszolni őket.
Forgathatjuk úgy e könyvet mint az ébredező, az értelmesen hívő ember breviáriumát, mely nem imák, sokkal inkább meditációk gyűjteménye; de kézbe vehetjük úgy is mint a szerző válogatott találós kérdéseit, melyek megfejtéséhez Szabó Imola Julianna képi asszociációi és a tartalomjegyzékban felfedett verscímek adhatnak támpontokat.
Tegyük fel bátran az unásig ismételt kérdéseket, és forgassuk meg a kaleidoszkópot, hogy nem várt összefüggések tárulhassanak fel lelki szemeink előtt!" (Oravecz Péter) "Páraként gomolygunk, mint
tengerből fölmerült gondolat.

Szikrányit megsejtünk abból,
mit a csillagok nem felejtenek."

27%
1 200 Ft
875 Ft
Kezdete: 2020.09.09   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
1-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK