Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBaktay Zelka - Baktay Miklós - Popper Péter - Tari Annamária - Zsolt Péter: Pénz, karrier, csillogás? - A siker kényszere és lehetőségei

-25%
Baktay Zelka - Baktay Miklós - Popper Péter - Tari Annamária - Zsolt Péter: Pénz, karrier, csillogás? - A siker kényszere és lehetőségei
1 990 Ft
Akció: 1 493 Ft
Kezdete: 2018.10.16   Visszavonásig érvényes!

Pénz, karrier, csillogás... A fogyasztói társadalom mágikus értékei, melyek megszerzéséért sokszor minden egyebet képesek vagyunk feladni: szerelmet, családot, egészséget, barátságokat. A verseny kemény tempót diktál, időt sem hagy, hogy észrevegyük: egy eltorzult valóságban gyakran mások akaratát hajtjuk végre, mások álmait hisszük a magunkénak.
Vajon, mit jelent az ember életében a valódi siker? Mekkora szerepet játszanak benne a pénz, a hatalom, a luxus látványos kellékei? Lehetünk-e ezek nélkül is boldogok egy olyan társadalomban, amely elvárja tőlünk, hogy a maga szabályai szerint bizonyítsunk? Létezik-e a sikernek személyes útja is?
A három neves pszichológus és a szociológus különböző nézőpontokból vizsgálja a siker kényszerét és lehetőségeit a modern világban. Igyekeznek választ adni arra a kérdésre is, hogy milyen hibák, félelmek, rossz beidegződések akadályozhatnak meg abban, hogy kiteljesítsük életünket, s minként változtathatunk ezeken.
A Mesterkurzus e kötetbe foglalt előadásai még a gazdasági világválság kirobbanása előtt hangzottak el, ám számos jelenleg égető kérdésre is érdekes lélektani magyarázattal szolgálnak.

 • Várható szállítási idő
  Jelenleg nem rendelhető
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639604827
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  184
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés