Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBart István - Klaudy Kinga - Szöllősy Judy: Angol fordítóiskola - Fordítás angolról magyarra és magyarról angolra

-21%
Bart István - Klaudy Kinga - Szöllősy Judy: Angol fordítóiskola - Fordítás angolról magyarra és magyarról angolra
2 600 Ft
Akció: 2 054 Ft2054
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

"Könyvünk, mely nemzetközileg is az első rendszeres, elméletileg is megalapozott, mégis gyakorlatias tankönyve a fordításnak, két, azonos felépítésű részből áll: az első rész a magyarról angolra való fordítással foglalkozik, a második az ellenkező irányt tárgyalja változó terjedelmű, de azonos elvek szerint összeválogatott szövegek gyakorlatias, fordítói, illetve elméleti (nyelvészeti) szempontú elemzése révén.
A könyv célja, hogy rendszeres, didaktikusan felépített tananyagul szolgáljon az angolról magyarra, illetve a magyarról angolra való fordítás tanításához. Jól használható szemináriumi segédanyagként a haladó szintű nyelvoktatásban is, mivel alkalmazható gyakorlókönyvként is, ugyanis a szövegeken és a kapcsolódó kommentárokon kívül számos változatos feladatot ad.
A kommentárok bőségénél, aprólékosságánál és interdiszciplináris sokszempontúságánál fogva tanár nélküli, otthoni tanulásra, illetve gyakorlásra is alkalmas.
A három társszerző között elméleti szakemberek, a fordítást egyetemi szinten oktató gyakorló tanár és tapasztalt fordító egyaránt található." (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar; angol
  ISBN
  9789631361933
  Kiadó
  Corvina Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  196
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés