Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBartos Erika: Budapest titkai - Érdekességek nevezetes épületekről

-25%
Bartos Erika: Budapest titkai - Érdekességek nevezetes épületekről
9 990 Ft
Akció: 7 490 Ft7490
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Bartos Erika Budapest titkai című könyve páratlan ajándék mindazoknak, akik Budapesten élnek, vagy a fővárosba látogatnak, és megérinti őket a város atmoszférája. Az album egyesíti a tudományos igényességet a laikus olvasó tájékoztatásával, a történeti dokumentációt a szórakoztató irodalommal, az épületek szabatos leírását pedig saját rajzaival és olyan lenyűgöző felvételekkel illusztrálja, amelyeket az olvasó másutt még nem láthatott. Külön érdeme a kötetnek, hogy nemcsak a szerző által kiválasztott huszonnyolc épületet mutatja be, hanem közvetlen környezetüket is ezzel a szokásos épületismertetések műfaját fejleszti tovább.

Bartos Erika, aki a Bogyó és Babóca sorozatával vált ismertté és kedveltté, most a felnőtteket lepi meg egy mesés Budapest-könyvvel. Az a szeretet, ami ismert karitatív tevékenységében is megnyilvánul, most épített környezetünk felmutatásában érhető tetten.

Dr. Meggyesi Tamás DSc. professzor emeritus, Ybl- és Széchenyi-díjas építészmérnök, az MTA doktora, a BME Építészmérnöki kar, Urbanisztika tanszék tanára

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631256239
  Kiadó
  Móra Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  340
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  1,95 kg/db
Webáruház készítés