Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBecca Fitzpatrick: Black Ice - Tükörjég - A veszélynek nehéz ellenálni

-25%
Becca Fitzpatrick: Black Ice - Tükörjég - A veszélynek nehéz ellenálni
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Britt Pheiffer arra felkészült, hogy hátizsákkal hódítsa meg a Teton-hegységet -- arra azonban nem, hogy a gondolataiban még mindig kísértő exbarátja is csatlakozzon hozzá. Mielőtt Britt tisztázhatná magában, mit érez Calvin iránt, egy váratlan hóvihar egy hegyi kunyhóba kényszeríti. A jóképű, segítőkész lakók azonban szökésben vannak. Túszul ejtik, és arra kényszerítik a lányt, hogy vezesse le őket a hegyről. A helyzetet tovább bonyolítja, amikor Britt rábukkan egy korábban itt elkövetett gyilkosságsorozat vérfagyasztó bizonyítékára ami miatt ő maga is célponttá válik.

Ám semmi sem az, aminek látszik, mindenki titkolózik még Mason, az egyik emberrabló is. A kedvessége zavarba ejti Brittet. Mason vajon ellenség? Vagy szövetséges?

Minden érzéket megérintő utazás, ahogy Britt a megoldatlan gyilkosságok nyomaira bukkanva igyekszik életben maradni. Ami igazán vonzó, az a pörgés: az olvasó hullámvasúton érezheti magát, ahogy egymás után pattannak ki a titkok.
Desert News.

Lenyűgöző thriller, tele váratlan fordulatokkal, elragadó karakterekkel és félelmetesen gyönyörű tájakkal. Novel Novice

Jól megírt történet, amely akár az újságok címlapján is szerepelhetett volna. Fél éjszakán át nem bírtam letenni. Young Adult Books Central

A Tükörjégnél idén még nem olvastam erősebb és rejtélyesebb könyvet. Fenomenális! A letehetetlen szó alatt ezt a könyvet találjuk a szótárban, a YA-könyvek között pedig saját súlycsoport jár neki. Nincs is rá szó, hogy leírjam, mennyire nagyszerű.
Beth, Goodreads

Mindenestől imádtam. Voltak feszült pillanatok, de olyan szépségesek is, amelyek alig fértek a szívembe, és akaratlanul is elmosolyodtam.
Promise, Goodreads

Kicsit lassan indult be, de aztán alaposan felgyorsult. Nagyon élveztem a feszült jeleneteket (néhol sikítottam is magamban). Alig vártam a végét, hogy kiderüljön, jól ítéltem-e meg a szereplőket. Becca fantasztikus munkát végzett.
Rahie Tal, Goodreads"

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633994412
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  380
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés