Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBeck Andrea: Misu és Cili kockás könyve - PIROS-KÉK

-21%
Beck Andrea: Misu és Cili kockás könyve - PIROS-KÉK
2 590 Ft
Akció: 2 046 Ft2046
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

"A Titoktündér-sorozat szerzőjének legújabb képeskönyvei Misu és Cili kalandjai vidám és tanulságos történeteket tartalmaznak 0-6 éves gyerekek számára.
Róluk és nekik szólnak, többek között pelenkáról, kismotorról, konnektorról, játékokról, óvodáról, kistestvérről, alvásról, fürdésről, szófogadásról, utazásról, irigységről, fodrászról, köszönésről, cumiról, állatokról, és még sok minden másról a hétköznapokból. A sorozat kötetei egymástól függetlenek, bármilyen sorrendben olvashatóak, és észrevétlenül adják át a pozitív életszemlélet alapjait. Kicsiknek és nagyoknak segítenek abban, hogy minden egy kicsit könnyebb legyen.
Ezen könyv öt meséjében szóba kerül az utcai közlekedés, kistestvér születése, a szobatisztaság, az osztozkodás és a veszekedés, valamint megismerkedhetünk a család új tagjával, Puszedlivel is.
A szerző előszava: Ajánlom szeretettel mindazoknak, akik hozzám hasonlóan futottak már lélekszakadva műanyag kismotor, vagy futóbicikli után. Ugyanígy azoknak is, akik próbáltak már két veszekedő kisgyereket szétválasztani, vagy meggyőzni bármiről. Azoknak pedig különösen, akiknek a szobatisztasággal, esetleg a kistestvér születésével kapcsolatosan adódtak nehézségeik."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786158006088
  Kiadó
  ZAGORA 2000 KFT
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  87
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  260 g/db
Webáruház készítés