Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBékés Pál - Dés László - Geszti Péter: A dzsungel könyve - A musical dalai - Kottafüzet

-25%
Békés Pál - Dés László - Geszti Péter: A dzsungel könyve - A musical dalai - Kottafüzet
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Abszolút főszereplő a zene, Dés László megítélésem szerint rendkívül értékes matériából, az eredeti műre jellemző koloritból kiinduló muzsikája, amely dallamos, könnyed, jól énekelhető anélkül, hogy minimális engedményt tenne napjaink mindent elöntő, kommersz rágógumiízlésének." (Koltai Tamás - Élet és Irodalom, 1996. március 1.)

"Békés Pál és Geszti Péter dialógusai s dalszövegei jól összeillenek. Mindketten eljátszanak neves irodalmi művekből vett utalásokkal, szóvicceiken és egyéb nyelvi sziporkáikon jókat derül a publikum. Ilyen poén például a - feltehetőleg - Békéstől származó "DzséTéKá", azaz a Dzsungel Törvénykönyve megnevezés, a "Sír Kán-kán", a kiművelt majomfők emlegetése, a Hamlet-idézetek ironikus keselyűsítése, és Geszti egyik telitalálata a "Mentünk, de meg-jöttünk, egy majomban őrlünk" refrénű Monkey-funky." (Magyar Judit Katalin - Színház, 1996/5.)

A Dzsungel könyve ősbemutatóját 1996-ban, a Pesti Színházban tartották. A Hegedűs D. Géza által rendezett produkció elnyerte a színikritikusok díját, 2013-ban pedig - magyar szerzők darabjaként Magyarországon először - elérte az 1000. előadást.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9790801653819
  Kiadó
  Rózsavölgyi és Társa Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  96
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés