Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBerg Judit: Az óra rejtélye - Kiki nyomoz 2.

-26%
Berg Judit: Az óra rejtélye - Kiki nyomoz 2.
2 490 Ft
Akció: 1 840 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Kedves Kiki!
Úgy kérek tőled segítséget, hogy nem mondhatom el, mi a baj, sőt, saját magamat sem mutathatom be. De baj van, nekem elhiheted. A műszer rossz kezek közé került, és én egyedül nem tudom visszaszerezni! Nincs sok időnk, sőt, az a kevés is veszélybe került! Ismeretlenül is segíts nekem, kérlek! Ha eljössz Albinus mester műhelyébe, talán még megelőzhető a legnagyobb baj!

Mi ez a furcsa és rejtélyes levél? Milyen műszerről lehet szó? Vajon ki az az Albinus mester? Hogy kerülhet veszélybe az idő? Ki írta a levelet? És ez még csak a kezdet... de ahhoz persze elég, hogy hőseink, Kiki és Gerda megint nyomozni kezdjenek. Feltűnik egy rejtélyes kalapos hölgy, egy piros sportkocsi, egy furcsa árnyék - Gerda pedig fogságba kerül.
A gyerekeknek miden okosságukra, bátorságukra és vagányságukra szükség lesz, hogy segítsenek, és megelőzzék a legnagyobb bajt...
Berg Judit és Kertész Erzsi nagy sikerű, közösen írt detektívregényének második része, Az óra rejtélye ugyanolyan letehetetlenül izgalmas, vicces és sejtelmes, mint a Négy madár titka - hajrá, ifjú olvasók, ifjú nyomozók!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634104339
  Kiadó
  Pozsonyi Pagony
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  224
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  244 g/db