Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBerg Judit: Lengemesék IV. - A Nádtenger télen

-25%
Berg Judit: Lengemesék IV. - A Nádtenger télen
3 300 Ft
Akció: 2 460 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Télen elnéptelenedik a Nádtenger, a fagyok beálltával még a vadkacsák is melegebb vidékre húzódnak. Mégis lábnyomok szelik át a tópart hóborította lankáit, amelyek nagy veszedelemről árulkodnak. A Csobogó-tó harcias patkányai mindent elsöprő támadásra készülnek a lengék ellen. A Nádtenger zöldbőrű őrzőinek új szövetségesekre van szükségük, ha meg akarják védeni otthonukat.


Berg Judit mesesorozatának új részében végső állomásához érkezik a lengék és harácsok közt dúló háború. A váratlan fordulatokban bővelkedő történet ezúttal a barátságról, emberségről és elfogadásról is szól. Timkó Bíbor csodaszép rajzain nemcsak a téli természet és a tópart élővilága kel életre, de részesei lehetünk a hóban és jégen zajló kalandoknak, játékoknak és cselszövésnek, hogy aztán a tél végét hirdető farsangon együtt ünnepelhessünk a lengékkel!

 • Átlagos értékelés
  1
  dr. Szederkényi Beatrix
  2018.03.01 16:23
  Izgalmas fantáziavilág keveredik az élővilággal :) óvodás és kisiskolás gyerekeknek :-) izgalmas történetek talpraesettségről, bátorságról és segítőkészségről :-) a jó ügy érdekében szabályokat megszegő kis hős alakja azért érdekes megoldás ...
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633412152
  Kiadó
  Central Könyvek
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  120
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  490 g/db