A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Húsfélék pácolása és füstölése házilag (9786155178214)*

Alcím A sonkától az oldalasig
Szerző Bernhard Gahm
Húsfélék pácolása és füstölése házilag (9786155178214)*

Húsfélék pácolása és füstölése házilag (9786155178214)*

Alcím A sonkától az oldalasig
Szerző Bernhard Gahm
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2018
ISBN:
9786155178214
Kiadó:
Sziget Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
124
Tömeg
382 g/db

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.

26%
2 800 Ft
2 083 Ft
Kezdete: 2020.11.09   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Bernhard Gahm
Alcím:
A sonkától az oldalasig
Várható szállítási idő:
1-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK