Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBobby Clennel: Nők jóga könyve - Ászana és pránajáma a menstruációs ciklus minden szakaszára (P)

-25%
Bobby Clennel: Nők jóga könyve - Ászana és pránajáma a menstruációs ciklus minden szakaszára (P)
5 900 Ft
Akció: 4 425 Ft4425
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A Nők Jógakönyve egy átfogó útmutató – kezdő és haladó tanítványoknak egyaránt – egy olyan jógagyakorláshoz, amely egyensúlyban tartja, szabályozza és becsüli a menstruációs ciklusodat.

Az első fejezet áttekinti a menstruációs hiedelmek és szokások történelmét, megvizsgálva, hogyan fejlődtek ki a modern nézetek, valamint hogy profeminin kultúrák régi hagyományai hogyan segítenek abban, hogy újra egészséges megvilágításba helyezzük ezt az igen lényeges testi ritmust.

A második fejezet bemutatja a menstruáció fiziológiáját, továbbá tárgyalja a fiziológiai események és az érzelmi változások közötti kapcsolatot.

A harmadik fejezet megmagyarázza, miért hasznos az Iyengar-jóga a nőknek és a havi ciklus melyik fázisának melyik ászana illetve pránájáma a legmegfelelőbb.

A negyedik fejezet a rendszeres jógagyakorlás alapjainak kialakítását tárgyalja.

Az ötödiktől a tizenegyedik fejezetig lépésről lépésre bemutatott ászanák és pránájámák következnek, gyakorlási útmutatóval.

A tizenkettediktől a tizennegyedik fejezetig olyan gyakorlás sorozatok kerülnek bemutatásra, melyek segítenek az egészséges menstruációs ciklus fenntartásában és a saját női természeteddel való összehangolódásban.

Végül a tizenötödiktől a huszonharmadik fejezetig olyan sorozatok következnek, amelyek különböző menstruációs problémákon segítenek, az ingerültségtől a túl erős vérzésig terjedően. A sorozatokban szereplő ászanákhoz részletes instrukciók az 5-11 fejezetben találhatóak. A könyv végén van egy átfogó forrásjegyzék a jógagyakorlásod további fejlesztésére.

A Nők jógakönyvét használd arra, hogy kielégítse szükségleteid, és hónapról hónapra kiegyensúlyozza a ciklusod. Származzon sok öröm és nyugalom a jógagyakorlásodból!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639841291
  Kiadó
  Filosz-Human Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  244
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  1,02 kg/db
Webáruház készítés