Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBrandon Bays: Jelenlét - Szabadítsd fel rejtett lehetőségeidet

-22%
Brandon Bays: Jelenlét - Szabadítsd fel rejtett lehetőségeidet
2 690 Ft
Akció: 2 098 Ft2098
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Ez a könyv azért született, hogy a szabadság valós, élő élményével ajándékozzon meg. Nem könnyű, gyors olvasmány, ahonnét összecsipegethetsz még egy kis tudásmorzsát, még néhány anekdotikus csemegét: a végtelen fenséges megtapasztalását kínálja neked. Meghívás arra, hogy elengedd magad, s csendben megnyugodva, mélyen megnyílj a jelenlét előtt, amelynek nincs szüksége szóbeli kifejezésre - itt található, a szavak között.
Most felfedezed, miként nyithatsz természetesen és könnyedén e tökéletes jelenlétre; eszközöket kapsz, hogy eltakaríthasd a megtapasztalás útjában álló esetleges akadályokat, s mindezt nagyon is valóságos, gyakorlati és könnyen megvalósítható módon.
Minden egyes fejezet lényeged más és más vonatkozásában merít meg. Az egyes tanításokat vezetett meditáció, belső szemlélődés, gyakorlat vagy elmélkedés követi, amelynek célja, hogy segítsen még jobban megnyílnod.
Minden egyes megtanult eszköz tovább dolgozik majd benned a nap további részében, s így még jobban elmélyül benned a béke, és jobban érzed majd a kapcsolatot önmagaddal és a környezetedben élőkkel.
Kötetem utazás önmagadba - a határtalan szabadságba, hiszen ez az igazi valód.
Őszintén kívánom, hogy beleszeress ebbe a jelenlétbe, és a kegyelem csodálatos ölelése csak még mélyebbre csábítson." (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635294473
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  244
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés