Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekBrian Hare - Vanessa Woods: Az okos kutya - A kutyák sokkal többre képesek, mint gondolnád

-21%
Brian Hare - Vanessa Woods: Az okos kutya - A kutyák sokkal többre képesek, mint gondolnád
4 490 Ft
Akció: 3 547 Ft3547
Virtuális számla jóváírás: 45 Ft

Brian Hare - kutyakutató, evolúciós antropológus, a Duke Kutyagondolkodási Központ alapítója, - és Vanessa Woods könyve a kutyák intelligenciájának, legokosabb háziállataink gondolatvilágának forradalmian új megközelítését mutatja be.
Az utóbbi egy évtizedben többet tudtunk meg arról, hogyan is gondolkodnak a kutyák, mint azt megelőzően egy egész évszázad alatt. A kognitív tudományok területén elért áttörő eredmények, melyekben Hare is kulcsszerepet játszott, bizonyították, hogy a kutyák az állatok között egyedülálló, sajátos zsenialitással tartanak fenn jó viszonyt az emberekkel.

Brian Hare lenyűgöző felfedezést tett: amikor a kutyák valamikor 40 000 évvel ezelőtt önmagukat háziasították, sokkal hasonlóbbá váltak az embergyerekekhez, mint őseik, a farkasok. A háziasulással egészen újfajta szociális intelligencia jelent meg a kutyákban. Ez a felfedezés megváltoztat mindent, amit a kutyákról, a kutyák idomításáról gondolunk - ráadásul ez a forradalom már meg is kezdődött.

Hare kutatásai során számtalan fajta kutyával dolgozott menhelyen élő kölyökkutyáktól kezdve az egzotikus, új-guineai éneklő kutyákig; saját gyerekkori kutyájától, Oreótól a legdivatosabb schnauzer-pudli keverékekig. Az okos kutya korunk legfontosabb, kutyákról szóló könyve - annak a tudósnak a tollából, aki a forradalmasította kutatásukat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155373282
  Kiadó
  XXI. Század Kiadó Kft.
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  352
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés