Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Brian Tracy: Beszélj győztesként! - Hogyan győzzük meg hallgatóságunkat bármely helyzetben?

-21%
Brian Tracy: Beszélj győztesként! - Hogyan győzzük meg hallgatóságunkat bármely helyzetben?
2 690 Ft
Akció: 2 125 Ft2125
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

A siker elengedhetetlen tartozéka, hogy meg tudjunk szólalni több ember előtt.
Ha Ön fél egy prezentáció megtartásától, vagy fejleszteni akarja meglévő tudását, akkor Önnek ajánljuk a világ egyik legnevesebb üzleti előadójának könyvét.
A szerző bevezet minket a sikeres tárgyalások világába, megosztja személyes szónoki tapasztalatait, elárulja kulisszatitkait. Ötletei bizonyítottak, gyakorlatiasak és gyors hatásúak. Olyan technikát és stratégiák, melyeket mi is sikerrel alkalmazhatunk.
Jó hír: A beszédkészség tanulható!
Tűzzük ki célul, hogy a tíz legjobb szónok közé kerülünk be, és ne feledjük: "Aki ma elragadóan beszél, az egykor talán csődtömeg volt." Használjuk bátran Tracy tanácsait, a szónoki képességek négy sarokkövét, melynek segítségével a legfőbb akadályt, magunkat tudjuk legyőzni és kételyeinktől, félelmeinktől szabadulhatunk meg. Ha bízunk magunkban, beszédünk hiteles lesz minden helyzetben.
A csiszolt szónoki képesség intelligenciánkról is meggyőzi környezetünket és gyorsabb előmenetelt biztosít, hogy jobb eredményeket érjünk el életünk és karrierünk során.

Brian Tracy a világ egyik legkiválóbb motivációs trénere. Számos sikerkönyv szerzője, melyeket 42 nyelven a világ 60 országában használnak. Személyes és karrier-tanácsadóként több mint ezer nagyvállalatnak nyújtott segítséget - többek között az IBM-nek, a McDonnell Douglasnak-, és több mint kétmillió embert oktatott személyesen.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639711969
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  184
  Kötésmód
  puha kötés
  Méret [mm]
  135 x 200 x 15
  Tömeg
  200 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  27 Ft
Webáruház készítés