Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBrian Tracy: Delegálás és ellenőrzés

-25%
Brian Tracy: Delegálás és ellenőrzés
Fő kategória >Gazdaság, üzlet >Menedzsment, vállalatvezetés
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft1868
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A vállalati vezetőket az elért eredményeik alapján ítélik meg. Menedzserként a sikerünk attól függ, hogy a feladatokat a lehető leghatékonyabban delegáljuk, majd pedig gondosan ellenőrizzük a munkafolyamatok elvégzését. Ön is meglepődve tapasztalhatja, hogy a beosztottjaiból milyen ütőképes csapatot tud faragni, ha elsajátítja mindazokat az alapvető fontosságú készségeket és módszereket, amelyeket Brian Tracy összefoglalt ebben a nélkülözhetetlen könyvben. Megismerve ezt a 21 jól bevált eljárást, ön még nagyobb hatékonysággal végezheti el a feladatait. Többek között ezeket a hasznos módszereket sajátíthatja el:
Hogyan határozhatjuk meg egészen pontosan az elvégzendő munkát, miként adjuk ki a feladatot, és milyen módszerekkel jelölhetjük ki a jól mérhető célokat?
Hogyan válasszuk ki a megfelelő embert az adott feladat elvégzésére?
Miként lehet gondosan megválasztott célkitűzésekkel megbízható beosztottjaink gondjaira bízni a hosszú távú feladatokat?
Hogyan lehet a delegálást az oktatási folyamat részévé téve növelni a beosztottjaink magabiztosságát?
Megtanulhatja, miként bírhatja a hatásos visszajelzések segítségével aktív közreműködésre a beosztottjait.
Ráadásul rengeteg ideje szabadul fel arra, hogy elvégezze azokat a legmagasabb szintű tevékenységeket, amelyekkel önön kívül más nem tudna megbirkózni.
A delegálás és a munkafolyamat ellenőrzésének mesterévé válva, ön is elérheti, hogy a beosztottjai még nagyobb hatásfokkal dolgozzanak. Nem csupán a munkatársai tesznek szert egyre hasznosabb képességekre, de ön is sokkal sikeresebben haladhat előre a mind nagyobb eredmények irányába.

Brian Tracy több mint 50 rendkívül népszerű könyvet írt, köztük a világhírű Beszélj győztesként!; Az eladás pszichológiája; a Mark Thomsonnal közösen megírt Most építs nagy üzletet!; valamint a Brian Tracy sikerkönyvtára sorozat kötetei: Motiváció; Tárgyalás; Delegálás és ellenőrzés címmel.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155334108
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  160
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  120 g/db
Webáruház készítés